Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Zaujal mě hodně nejen svou krásou

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra lovekeanu-forum : Keanu
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva

Rose88

PříspěvekZaslal: pá květen 04, 2007 11:50 am    Předmět: Zaujal mě hodně nejen svou krásou Citovat

Ted jsem viděla video o něm a brečela jsem jak želva strašně mi ho je líto co se mu všechno stalo. Musí být hodně silný protože se divím se že to vůbec zvládnul přežít tolik bolesti. Ale stejně v těch jeho nádherných hlubokých exotických očích je vidět smutek a bolest zřejmě se s tím už nikdy uplně nevyrovná. Ono to snad ani nejde. Hrozně ráda bych mu pomohla ale nemám jak to je nejhorší. Keanu Reeve je podle mě ten nejkrásnější a nejvíc sexy chlap na světě. Je krásný,okozlující,sexy a prostě fascinující ale hlavně mu přeju aby ho už konečně doprovázelo štěstí protože on si ho zaslouží.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

terka
Site Admin

PříspěvekZaslal: ne květen 20, 2007 10:41 am    Předmět: Re: Zaujal mě hodně nejen svou krásou Citovat

Rose88 napsal:
Ted jsem viděla video o něm a brečela jsem jak želva strašně mi ho je líto co se mu všechno stalo. Musí být hodně silný protože se divím se že to vůbec zvládnul přežít tolik bolesti. Ale stejně v těch jeho nádherných hlubokých exotických očích je vidět smutek a bolest zřejmě se s tím už nikdy uplně nevyrovná. Ono to snad ani nejde. Hrozně ráda bych mu pomohla ale nemám jak to je nejhorší. Keanu Reeve je podle mě ten nejkrásnější a nejvíc sexy chlap na světě. Je krásný,okozlující,sexy a prostě fascinující ale hlavně mu přeju aby ho už konečně doprovázelo štěstí protože on si ho zaslouží.
a co že jsi to viděla za film?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky

Rose88

PříspěvekZaslal: po květen 21, 2007 4:39 am    Předmět: Keanu Citovat

To nebyl film ale nějaké video o něm.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra lovekeanu-forum : Keanu Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: